Skab den hyggeligste aften med vennerne

punchbowl

Bordet er dækket, maden simrer på komfuret og duften breder sig i hele huset. Nu mangler gæsterne bare, for at den hyggelige aften kan sættes i gang. Men hvorfor ikke gøre jeres hyggeaften lidt mere særlig? Der skal nemlig ikke meget til for at skabe en skøn atmosfære og samtidig gøre lidt mere ud af anledningen. En drink, der matcher aftenens tema, er ofte med til at gøre den perfekte aften med vennerne lidt mere perfekt.

Dine favoritdrinks til vennerne

De fleste af dine venner elsker sikkert at få en lækker drink serveret, men bliver I mere end et par stykker, kan det være en tidskrævende opgave at lave separate drinks til alle dine gæster. Her kan en punchbowl blive din redning.

En af de klassiske punchbowler, som mange forbinder med sommerlig hygge, er sangriaen. Den dejlig kølige og forfriskende drink med masser af skåret frugt er da også en tidløs klassiker, der typisk falder i god jord hos de fleste. Men der findes mange andre drinks, som du også nemt selv kan flikke sammen. Faktisk er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Skal du hurtigt bikse noget sammen, kan du ofte bare bruge de ting, du allerede har i barskabet og køleskabet til at fremtrylle en lækker drink.

Hvad er en punchbowl?

En punchbowl er for at sige det helt enkelt en stor drink, der er lavet til en hel masse mennesker. Selvom det er en praktisk løsning, er det også en hyggespreder, der samler venner og familie og indbyder til fællesskab og samtale.

Navnet kommer fra Hindi og betyder fem, idet punch efter sigende repræsenterer den perfekte balance mellem de fem smagsoplevelser: Svag, stærk, sød, sur og bitter. Den oprindelige opskrift daterer hele 400 år tilbage og menes at stamme fra Indien, hvorfra den blev bragt til Europa af sømænd og købmænd, der rejste på de breddegrader. Siden er der blevet lavet et utal af punchbowler, og der er helt sikkert blevet skålet i punch ved rigtig mange selskaber og festlige anledninger.

Lav en punchbowl med dine yndlingsdrinks

Punchbowler er fantastiske, fordi de lader dig lave mange forskellige drinks i større mængder. Det giver dig rig mulighed for at skabe en række forskellige drinks, du allerede kender og holder af, til mange mennesker, uden at du skal stå i køkkenet hele aften. Du kan også glæde dine gæster ved at lave en punchbowl med drinks, som de elsker.

Drinksene behøves bestemt ikke kun at indeholde alkohol. Der er også god mulighed for at lave lækre alkoholfrie punchbowler, som kan nydes på en hverdagsaften, eller som børnene også kan få lov at smage på.

En punchbowl er altså en oplagt vej at gå for at gøre den perfekte aften med vennerne endnu mere perfekt. Med en punchbowl er I godt på vej til at få en uforglemmelig aften. Så giv dig selv og dine venner en ny og anderledes oplevelse, og forkæl jer selv med alverdens lækre slags punch. Det vil helt sikkert blive et hit – og måske endda en ny tradition.