Hudpleje med naturlige ingredienser fra Woods Copenhagen

Vidste du godt, at selvom du ikke er allergisk overfor noget nu, så kan du godt udvikle allergi med tiden? Din hud er din krops største organ, og den kommer i kontakt med rigtig mange ting. Din hud absorberer mange af de ting, den kommer i kontakt med, som kemikalier og parfume, der er i dine hudplejeprodukter og badeprodukter. Vil du mindske risikoen for at udvikle allergi på et tidspunkt, så er det en rigtig god ide at tænke over, hvad dine hudplejeprodukter og badeprodukter indeholder.

Blandt andet parfume er et kemikalie, som mange ender med at blive allergisk overfor – også selvom de ikke har været det, de første mange år af deres liv. Når huden har absorberet skadelige kemikalier nok gange, kan den ende med at blive allergisk overfor dem.

Woods Copenhagen er et forholdsvist nyt hudplejemærke, som bruger innovative sammensætninger af ingredienser fra den nordiske natur. Alle ingredienserne er effektive, naturlige og organiske – og nøje udvalgt. Producenten Martin Lyne opdagede i 2016, at en af hans to døtre havde eksem, som efterlod ham magtesløs. Dette var starten på en lang og hård rejse ind i hudplejejunglen på jagt efter det specifikke produkt, der kunne berolige og løse datterens hudtilstand efter flere medicinske behandlinger. Martin Lyne kunne ikke finde et mærke, som virkede som han gerne ville have det, så han endte med at bygge sit eget. Woods Copenhagen er kompromisløse, når det kommer til deres produkters kvalitet og ydeevne. Ingredienserne skal være naturlige, organiske og rene – og i sidste ende skal de virke.

Vil du gerne være mere opmærksom på, hvad din hud absorberer og mindske risikoen for at udvikle allergier senere i livet? Så giv Woods Copenhagen et skud. Deres hudpleje indeholder alt fra produkter til din daglige ansigtsrutine, som creme, scrub, cleanser, serum og øjencreme, forskellige ansigtsmasker og gode cremer til dine hænder og læber. Du har derfor en god mulighed for at finde en nogle gode produkter, som du vil blive rigtig glade for. Du kan blandt andet købe Woods Copenhagens produkter ved svarestudio.dk.