Har du fortrudt en tatovering?

Har du en tatovering, som du gerne vil have erstattet med en ny? Vi kan alle komme til at fortryde vores tidligere valg, og det gælder også ved tatoveringer. Selvom en tatovering er permanent, så betyder det ikke, at du ikke kan få den erstattet med en ny fin tatovering. Hvis du overvejer at få lavet et cover up på din eksisterende tatovering, så skal du læse med i denne artikel. Der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du skal have lavet et cover up tatovering.

Hvordan laver man et cover up tatovering?

Cover up-tatoveringer fungerer ved at bruge en ny tatovering til at dække den gamle tatovering fuldstændigt. Den bedste måde at gøre dette på, er simpelthen at bruge din eksisterende tatovering som et kort over, hvor du ønsker, at det nye design skal være. Det skal naturligvis gøres på en måde, så det ser pænt og nydeligt ud. Derudover skal det ikke ligne, at du har en stor sort plamage på huden. Du skal være opmærksom på, om området med tatoveringen er stort nok til at rumme erstatningstatoveringen. Det kommer meget an på den størrelse, som din eksisterende tatovering har, og om det derfor er muligt at lave et fint cover up tatovering.

Hvad er dine muligheder med et cover up tatovering?

Nogle gange kan det være svært at finde den perfekte erstatningstatovering for din eksisterende tatovering. Du skal nok være forberedt på, at din eksisterende tatovering bliver større, når du får lavet et cover up tatovering. Der er dog ingen grund til at bekymre dig. Alt er ikke tabt, for du kan sagtens få lavet en fin cover up tattoo af en dygtig kunstner. Det er dog lettere at dække gamle tatoveringer, fordi de bliver mindre tydelige over tiden. Så hvis du har en gammel tatovering fra dine unge dage, som du gerne vil have dækket, så kan et cover up tatovering være vejen frem.

Hvem kan udføre et cover up tatovering?

Den bedste person til at udføre en erstatningstatovering er en tatovør, der har specialiseret sig i at dække tatoveringer. De har erfaringen og evnerne til at udføre det uden, at resultatet kommer til at se mærkeligt ud. Ikke alle tatovørstudier har kunstnere med denne form for talent, så du skal lave din research, før du bestiller tid hos din nærmeste tatovør. Du kan undersøge på sociale medier, om der er særlige tatovørstudier der har speciale i at dække tidligere tatoveringer.