Beskyt din hud, så den ser flottere ud og er sundere

Huden har ofte brug for hudpleje. Særligt i de hårde vintermåneder har uden svært ved at klare vind og vejr. Det kan være hårdt for huden, som kan tage skade af f.eks. frosten, eller hvis huden har fået solskader om sommeren. Du kan hjælpe din hud godt på vej ved at beskytte den med forskellige hudprodukter. En beskadiget hud kan medføre ubehag og kan komme til at virke glansløst. Beskyt din hud med god og fugtende serum, så hun lettere kan reparere sig selv og så den tilføres fugt.

Serum versus hudcreme

Det er meget almindeligt at bruge hudcreme, men vidste du, at en serum til ansigtet, kan give uden en mere dybdegående behandling og en endnu stærkere beskyttende effekt. I et serum er molekylerne så små, at de trænge længere ned i huden. Det giver uden en mere dybdegående behandling. Det betyder ikke at hudcreme er overflødig. Ofte anbefales det, at hudcreme bruges ovenpå serummet, da det giver en beskyttende effekt. Det du kan gøre er at købe en god serum, der kan virke godt på din hud. Du renser huden for urenheder, og så tilføres den lille væske ovenpå huden. Læg herefter en god ansigtscreme ovenpå.

Pas på din hud så den holder sig sund og stærk i længere tid

Huden har ofte brug for næring udefra, da huden særligt i ansigtet er meget eksponeret for vind og vejr. Hvis du er en af dem, der f.eks. går mange ture, eller generelt opholder dig meget ude, vil din hud få endnu mere brug for hudplejens beskyttende effekter. Huden kan komme til at se mat ud, og den kan nemt blive beskadiget, hvis den ikke får behandling i form af hudpleje. Serum er også godt som behandling ved f.eks. solskader om sommeren. Det kan næsten ikke undgås, når man gerne vil have lidt sommervejr, at huden bliver beskadiget af solstrålerne. Serummet kan hjælpe huden med at reparere de solskader, der må være, ligesom serummet kan være med til at reparere andre skader på huden både synlige og usynlige.