Flere kvinder får udført permanent hårfjerning

Der er rigtig mange kvinder, der beslutter at få udført en permanent hårfjerning. Det er der selvfølgelig flere årsager til, men det handler særligt om, at hårvæksten er til gene. Der er nemlig mange kvinder, der bruger meget tid og energi på at fjerne uønsket hårvækst.

Såfremt man gerne vil se sig fri for dette, er der flere muligheder. Der bør dog ikke herske tvivl om, at permanent hårfjerning er et godt valg. Når du først har gennemfået det nødvendige antal behandlinger, er det nemlig slut med at fjerne uønsket hårvækst – og det er målet for de fleste.

Det er blevet mere udbredt

Til trods for, at det ikke er en ny behandling, er dens popularitet blevet kraftigt forøget de seneste år. Flere og flere kvinder har taget den til sig, da de har fået kendskab til fordelen. Derfor er du naturligvis heller ikke den eneste kvinde, der overvejet permanent hårfjerning.

Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er en hurtig behandling. Derimod skal den gentages med et interval på 4-8 uger. De fleste får 8-10 behandlinger, før de er tilfredse. I nogle tilfælde kan der endda være behov for flere, men det afhænger af hårets farve og struktur.

Hvordan foregår behandlingen?

Du skal ikke være bekymret for, at det er en kompleks behandling. Den bliver derimod udført ved hjælp af en IPL-laser, som nedbryder proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Da hårsækkene bliver nedbrudt, betyder det, at det er en permanent løsning, hvilket tiltaler mange.

Allerede fra første behandling vil der derfor være effekt. Det vil nemlig betyde, at der går meget længe, før hårene kommer igen. Det kræver dog en del behandlinger, før effekten er permanent. Det skal man være indstillet på, inden man beslutter sig for at starte behandlingen.

Hvad koster permanent hårfjerning?

Det er svært at give et konkret svar på dette. Der er nemlig mange ting, der spiller ind. Én ting er, at prisen er forskellig fra klinik til klinik, men der er også forskel på antallet af behandlinger. Derfor er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster, før du har opnået et permanent resultat.

Derfor er det også svært at vurdere, om det er pengene værd. Det er naturligvis en personlig vurdering, hvorfor du skal gøre det op med dig selv. Nogen synes, at det bestemt er pengene værd, mens andre mener, at det er spild af penge.