Guide: Sådan får du flot og fyldigt hår

Kunne du også godt tænke dig at have lækkert, flot og fyldigt hår til den kommende sommer? Heldigvis er der nogle få ting, du kan gøre ved dit hår, som kan gøre det mere fyldigt og smukt. Læs med her og bliv inspireret til, hvad du skal gøre for at få mere flot og fyldigt hår.

De bedste naturlige vitaminer til håret

Er du ikke så meget til mange produkter i dit hår, og vil du egentlig helst holde det helt naturligt? Så skal du overveje disse tricks. Er det egentlig mest indefra, du skal have skabt mere fyldt og flothed i håret? Så kan det faktisk være en rigtig god ide at begyndte at tage nogle vitaminer, som er specifikt lavet til at give sundere og mere fyldigt hår. Sundt og fyldigt hår starter nemlig indefra, og hvis du mangler vitaminer og mineraler i din kost, kan det faktisk gå meget ud over dit hår. Dette skyldes, at dit hår er en god indikator for din sundhed. Når håret er sundt, er resten af din krop det sikkert også. Dette er fordi, at dit hår er et ekstra-produkt, din krop skal lave. Når kroppen så kun har overskud til at varetage dine organer, kan den ikke også sætte energi af til dit hår. Derfor er det en god ide at investere i nogle gode vitaminer til dit hår, så det kan blive sundt og fyldigt igen. Du kan finde gode vitaminer til håret her. Det vil du bestemt ikke fortryde.

Den naturlige vej

Prøv at sætte håret op i en knold eller i en fletning natten over. Når dit hår er flettet, giver det håret en naturlig bølget effekt, så det på den måde ser mere fyldigt ud. Så får du også nogle lækre naturlige krøller i håret, som kan gøre det mere lækkert og fyldigt at se på. Når du har dit hår i en knold, modsætter det sig tyngdekraften og på den måde vil det give mere fylde i håret. Det eneste du skal gøre dagen efter ved begge metoder, er faktisk blot at rede håret igennem med en børste, og så er du klar til en dag med lækkert fyldigt hår. Husk også ikke at vaske dit hår alt for ofte, da det faktisk er med til at nedbryde de gode fedtstoffer i dit hår, som giver det fylde og glans.