3 tips til at holde hårfarven

Når man endelig får taget sig sammen til at tage til frisør for at få farvet hår, så er det en fantastisk følelse, som man står med efterfølgende. Men følelsen kan hurtigt aftage, hvis ens hårfarve forsvinder for hurtigt, fordi man ikke vedligeholder hårfarven som man burde. Men hvordan gør man i virkeligheden dette? Det vil vi komme ind på i dette indlæg med 3 gode tips til, hvordan du kan holde på hårfarven, når du har fået farvet hår.

Vask ikke dit hår for ofte

Det første tip er et af de vigtigste, da det ikke bare holder på hårfarven, hvis du følger det, men også beskytter dit hår, så det ikke går i stykker og ser slidt ud. Ved at undgå at vaske håret for ofte, så bruger du kroppens naturlige olier til at beskytte håret, og kan derved få sundt hår, som også kan holde på farven bedre, hvis du har fået det farvet.

Vi anbefaler, at du højest vasker det hår hver anden dag, og ellers blot ved lejlighed, når det begynder at føles fedtet. Er det muligt, så undgå så vidt muligt at bruge shampoo for ofte, da det også er med til at ødelægge håret, hvis man bruger det for meget.

Brug en farvebombe

Når du læser ordet farvebombe, så skal du ikke begynde at tænke de smarte sæbebomber, som man kan smide i badekaret, for at få en flot farve i vandet. En farvebombe er et hårprodukt, som kan genskabe farven i dit hår, så du bedre kan vedligeholde farven mellem frisør besøgende.

Det er dog vigtigt, at du som med alt andet ikke bruger farverbomber for ofte, da det vil slide på håret. Sørg derfor for, at du kun bruger det mellem frisørbesøg, når dit hår er nået til et stadie, hvor det er højest nødvendigt.

Find produkter specifikt til dit hår

Nogen tror måske det er en myte, men denne må vi afkræfte i dette indlæg. Der er forskellige produkter som virker for forskellige kvinder. Dette skyldes at ingen er ens, og derfor heller ikke har ens hår. Det er altså derfor vigtigt, at du finder hårprodukter, som virker specifikt til dit hår, så du bedst muligt kan vedligeholde hårfarven.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så rådgiv dig gerne hos din frisør, da de er specialister i hårtyper og hvilke produkter der er den bedste løsning til den type hår du har.