Hvad skal jeg skrive på kortet til mors dag?

Mors dag er dagen, hvor du har muligheden for at sætte ord på dine følelser og tanker om din kære mor. Det er dog nemmere sagt end gjort. Herunder får du vores bedste tips og tricks til kortskrivning til mors dag!

Er det nødvendigt med et kort
Din kære mor vil sikkert sætte stor pris på at få et personligt kort, selv det vil næsten være nok i sig selv. Vi glemmer tit i den travle hverdag at sætte pris på hinanden og fortælle, hvor meget vi værdsætter og holder af hinanden. Mors dag er derfor den oplagte mulighed for at sætte ord på, hvad du føler. Uanset om du har købt mors dag blomster med levering eller kreeret hende en hjemmelavet gave, så vil hun uden tvivl blive ekstra glad for et medfølgende kort til gaven!

Gør kortet personligt

Det bedste råd er at gøre kortet personligt, og det kan gøres på mange måder. Måske I har noget internt, som du kan kommentere i kortet. Eller fortæl hende om jeres gode minder og nævn et par af dem, som aldrig vil gå i glemmebogen. Beskriv hende med nogle helt særlige ord, som du mener beskriver hende bedst. Måske din mor er hjælpsom, omsorgsfuld, kærlig, betænksom, arbejdsom, sjov eller energisk?

Tak hende

På mors dag har du chancen for at takke din mor for alle de fantastiske ting, som hun har gjort og gør for dig. På den måde vil din mor føle sig ekstra værdsat. Du kan eventuelt starte med at skrive tak for dig og herefter uddybe, hvad netop du vil takke hende for. Det kan være hun hiver dig op på dine trælse dage og altid får et grin på din læbe. Fortæl hende sammen med din taknemlighed, at du beundrer hende, og hvorfor hun er verdens bedste mor!