Tips til at transformere dit look

Mennesket har ofte brug for at forny sig selv. Vi kommer så frygtelig let til at kede os, hvis hver dag føles ens. Er du holdt op med at have det sjovt med at gøre dig klar om morgenen? Så er det måske, fordi du gør det samme hver dag. Måske føler du dig fanget i de fem samme outfits?

Her kommer råd til at transformere dit look!

Ansigtets mange masker

Makeup er din bedste ven, hvis du ønsker at opfriske dit look. Mulighederne er uendelige. Her kan du både lege med fregner, blush, contour og masacarafarver. Tegner du dine øjenbryn op? Piller du slet ikke ved dem, eller plukker du dem helt tynde? Det kan være på tide at ændre en smule på dine øjenbryn. Det kan gøre rigtig meget for dit udtryk.

Hvis du bruger briller, kan du overveje at skifte til kontaktlinser, og hvis du plejer at have håret sat op, kan du overveje en anden frisure. Du kan evt. blot lade det hænge løst eller style det på anden vis. Du kan spørge din frisør til råds. Frisøren vil have en god fornemmelse af, hvilke frisurer eller stylings, der vil passe godt til din hovedform.

Form og stil

Hvordan sammensætter du normalvis dit outfit? Måske finder du dig selv sammensætte tøj på samme vis? Et par bukser og en tunika eller måske en nederdel og en skjorte? Måske skal du begynde at eksperimentere med flere lag og accessoires.

Er det et nyt smykke? Et elegant smykke kan løfte ethvert almindeligt outfit. Hvis dine hverdagssmykker ligner hinanden, kan du prøve at købe et par øreringe, der slet ikke minder om nogle af dine andre. Hvis du har en halskæde, du altid har på, kan du prøve at style den med andre halskæder.

På ingen tid kan du nemt og stilfuldt forny dit look!