Gode råd til at opbygge den perfekte træningsgarderobe

Uanset hvor meget du elsker at være aktiv, kan det være en udfordring at sammensætte den perfekte træningsgarderobe. For hvor skal du overhovedet starte henne? Hvis du mangler gode råd til at opbygge en garderobe med lækkert træningstøj, bør du læse med videre her.

Vælg en god sports-BH

Lige meget hvilken træningsform du foretrækker, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du træner. Og det vil du ikke gøre, før du har den rette støtte i form af en god sports-BH. 

Prøv en række forskellige muligheder og se hvilken BH, der føles bedst for dig. Hop lidt rundt eller jog på stedet for at se, om den pågældende BH har den mest optimale støtte. Du kan eksempelvis kigge efter en sports-BH fra Adidas.

Forkæl dine fødder

Alle træningsentusiaster har brug for et par gode træningssko. Det er vigtigt med de rette sko, så du kan træne uden at føle ubehag. Af den grund bør du vælge et par, der føles rigtige for dig samt matcher dine behov. Det vigtigste er, at du finder et par træningssko, der fungerer for dig.

Gå efter behageligt træningstøj

Der er ingen grund til at træne i en gammel t-shirt af bomuld. Dette er ikke det rareste at have på til en svedig træning. I stedet bør du gå efter behageligt, åndbart og svedtransporterende træningstøj. 

Der findes masser af smart og lækkert træningstøj, som du kan få hjem i din garderobe. Dette gør sig gældende uanset, om du mangler leggings, t-shirts, trøjer eller noget helt andet.