Hvad skal du have i din garderobe? 

Det er snart nytårsaften. Dagene flyver afsted, og du nyder sikkert din ferie derhjemme, men før du får set dig om, er det januar og tilbage på arbejde. Dog betyder januar også, at det er tid til udsalg. Det er derfor et oplagt tidspunkt at kigge efter noget nyt til din garderobe. Her får du nogle bud på, hvad du kan kigge efter, når du skal shoppe løs.  

Lækre mærker er altid en sikker vinder 

Det kan være en god idé at krydre din garderobe op med tøj i eksklusivt design. Udover basis-items kan du snildt købe noget tøj, som er lidt dyrere og i lidt bedre kvalitet, så længe at du ved, at det holder i mange år. Her kan det anbefales, at du anskaffer dig tøj fra et brand, som er veletableret og tidløst. Et eksempel herpå er tøj fra Lala Berlin. De laver nemlig tøj, som er klassisk i sit design, hvilket gør, at det ikke går af mode. Derudover producerer de tøj i mange materialer, som er vildt lækre såsom cashmere, silke, jersey og bomuld. De er særligt kendt for deres tørklæder, som bæres af kvinder i alle aldre. 

Basic is key 

Basisvarer er, som tidligere nævnt, ekstremt vigtige at have i din garderobe. Dette er fordi, at de kan mikses og matches på kryds og tværs, og kan bruges sammen med dit mere spændende eller eksklusive tøj. Blandt basistøj kan nævnes gode toppe, bukser, jeans og hoodies. Derudover er det også vigtigt, at du har noget lækkert overtøj, såsom jakker og frakker. Gå gerne efter basisvarer i neutrale farver, således de kan bruges til mange outfits. 

Derudover kan du også lede efter nogle lækre accessories såsom smykker, tasker, huer, hatte og lækre sko. Det er alt sammen med til at style dit outfit, så du bliver klar til at indtage 2023 med stil.