Lækre vinterlokker

Vinteren er på vej, og det er mærkes tydeligt ude og inde. I takt med at det bliver koldere og koldere, kan det også blive sværere og sværere at holde motivationen oppe i hverdagen. Dagene er mørke, kolde – og det ville være nemmere at begrave sig under dynen. Men lad være med det! I stedet skal du da forkæle dig selv! Ja måske skal du holde en dag med wellness for dig selv? Med fodbad, Sulfatfri shampoo og måske nogle duftlys?

Selvforkælelse er vigtigt

Selvforkælelse er ikke noget at kimse af, uanset om du tager til frisøren og bliver forkælet, eller om du forvandler badeværelset til en spa-salon. Du kan nemlig med fordel sætte en dag af til dig selv. En dag i kærlighedens tegn, hvor du hylder og plejer din krop. Forinden kan du sørge for at gøre nogle lækre indkøb. Køb dig en lækker shampoo, en god balsam og måske en dejlig bodyscrub. Skru op for det varme vand, så badeværelset ligner et dampbad, når du er færdig. Så kan du jo kigge i det dukkede spejl og sende dig selv et kærligt smil, fordi du gør noget godt for hende i spejlet – det fortjener hun.

Håret kommer til at skinne som aldrig før

Når du køber en shampoo i rigtig god kvalitet, så forkæler du også dit hår lidt ekstra. De kolde vintermåneder kan hurtigt gøre håret mere sårbart, og derfor er det vigtigt at prioritere god hårpleje om vinteren. For det er ikke sjovt, hvis håret pludselig knækker som rå spaghetti. Derfor kan du med fordel investere i sulfatfri shampoo, så du er sikker på at du giver dit hår er de bedste betingelser.

Der er i alt fald ingen tvivl om, at du efter din wellnessdag derhjemme kommer til at føle dig som et nyt menneske, klar til alle vintermånedernes udfordringer.