Sådan kan du blive plus size-model

2 kvindelige modeller i forskellige størrelser

Går du med en drøm om at blive plus size-model, er du ikke alene. Der er mange piger og kvinder, der har en drøm om dette. Det betyder, at det kan være svært at komme gennem nåleøjet, da der er mange om buddet, når der er opgaver som plus size-model.

At det ikke er let at gøre karriere som plus size-model, er dog ikke ensbetydende med, at det er umuligt. Hvis det er noget, du har et ønske om, kræver det dog, at du er villig til at arbejde for det. Samtidig er det også vigtigt, at du er vedholdende og tålmodig.

Bliv tilknyttet et modelbureau

Vil du gerne give dig de bedste forudsætninger for at blive model, bør du blive tilknyttet et modelbureau. Det er bestemt også noget, der gør sig gældende, hvis du gerne vil være plus size-model. Disse opgaver bliver nemlig ofte også formidlet via bureauerne.

Det faktum, at du er blevet tilknyttet et bureau, er dog ikke ensbetydende med, at opgaverne begynder at vælte ind. Du vil nemlig ikke være den eneste plus size-model, de har at trække på. Derfor skal du forsøge at gøre dig positivt bemærket på en måde.

Overvej at vælge et specialiseret bureau

Når du går på jagt efter et bureau, som du kan blive tilknyttet, er det meget vigtigt, at du går efter et specialiseret bureau. Det vil sige, at dine chancer for at få jobs er bedst, hvis du finder et bureau med en specialiseret plus size model platform.

Ganske vist er der ikke mange af disse bureauer, men du kan vide dig sikker på, at stort set alle deres opgaver vil have interesse for dig. Derfor er det også en rigtig god idé, at du holder dig til disse bureauer, som faktisk også vil være mere modtagelige over for dig.

Udnyt de sociale medier

Dette er et punkt, som rigtig mange glemmer. Rigtig mange tror, at det er nok, at de er dygtige foran et kamera. Selvom det er et afgørende element af at være model, er det faktisk ikke det eneste, der bliver stillet et krav om, hvis man vil gøre karriere som model.

I løbet af de senere år er det nemlig blevet et job, der i lige så høj grad indebærer, at man er influencer. Man vil derfor have lettere ved at få modeljobs, hvis man også har mulighed for at gøre reklame for brandet eller kampagnen bagefter.

Skab en stor følgerskare

Som en del af dit arbejde, bør du derfor fokusere på at skabe en stor følgerskare på de sociale medier. Du bør være aktiv på flere sociale medier, men det er dog i særdeleshed Instagram, der er i fokus i denne branche.

Ser du nærmere på nogle af de bedst betalte modeller i verden, er det også modeller, der har en stor følgerskare på Instagram. Det er derfor ikke kun selve modelarbejdet, de bliver betalt for. De bliver i lige så høj grad betalt for at agere influencer for brandet og/eller kampagnen.