Opgrader garderoben med en ægte pelsvest

pelsvest

Savner du naturlighed i garderoben? Eller trænger du bare til en smule selvforkælelse? Så ret blikket mod NATURES Collection, som udelukkende arbejder med naturlige materialer af tårnhøj kvalitet. De mest populære er deres lækre pelsslippers, bløde skindhandsker, unikke tasker, varme jakker og selvfølgelig deres overdådige pelsveste! Udover at designe bæredygtig mode til garderoben, så kan du også finde lækre skind- og læderprodukter, som du kan dekorere hele hjemmet med for at tage naturen helt tæt på. I denne blog kan du læse mere om de lækre pelsveste og få inspiration til, hvordan du kan få glæde af den ægte pels i flere sammenhænge.

En ægte pelsvest lavet af 100% naturlige materialer

NATURES Collection arbejder kun med naturlige materialer, og det gør sig også gældende for deres fantastiske udvalg af pelsveste. Vestene er lavet af materialer, som egner sig perfekt til formålet. Derfor er du sikret en vest af høj kvalitet med et smukt look og en blød og varm fornemmelse. Iblandt materialerne findes både ægte lammeskindspels fra New Zealand, certificeret kaninpels fra Sydeuropa, vaskebjørnspels fra USA og rævepels fra Finland. Disse pelstyper er alle ultrabløde, dejlig varme, og så emmer de af eksklusivitet og blødhed. Det siges, at vestene er så bløde, at det føles som at få et kram fra en man holder af. Det burde alle da opleve!

Få en bæredygtig garderobe med NATURES Collection

En stor fordel ved NATURES Collection er, at de har bæredygtighed i tankerne, når det kommer til valg af materialer og produktion. Eksempelvis får NATURES Collection meget af deres pels og skind fra kødindustrien, hvor det naturlige materiale, som der har så meget at byde på, er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Køb en ægte pelsvest og giv den bløde pels nyt liv på samme tid med, at du får et lækkert og eksklusivt produkt ind i din garderobe.

Få glæde af din pelsvest hele året rundt

Det gode ved en ægte pelsvest er, at du kan få glæde af vesten hele året rundt til både indendørs og udendørs brug. Vesten kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Style den ud over en fin kjole eller brug den som en cardigan til din skjorte. Der er mange muligheder. Du kan også give din jakke ekstra varme ved at bruge vesten udenpå jakken, når du skal udenfor.

Hvis du også er træt af store og gamle striktrøjer i sommersæsonen, så skift dem ud med en ægte pelsvest. Det ser smukt og naturligt ud. Det gode ved ægte pels er, at det har en varmeregulerende effekt, så materialet tilpasser sig temperaturen i dens omgivelser! Det en naturlig egenskab, som kun naturlige materialer kan tilbyde.

Tøv ikke med at købe en smuk pelsvest fra NATURES Collection. Pelsvesten kan blive din bedste ven i mange sammenhænge, fordi den kan bruges både indendørs og udendørs, og så er de naturlige materialer blødere end noget andet.