Japanske tøjbrands du skal kende

Japansk mode vinder mere og mere popularitet i Danmark og resten af Europa. Denne artikel gennemgår fire japanske brands, du skal kende, hvis du er vild med den japanske stil. Disse brands er enten fra Japan eller tager stor inspiration fra japansk mode.

Uniqlo: Brandet Uniqlo siges at være den japanske version af H&M. Tøjet kommer derfor til en overkommelig pris. Brandet har fokus på basisdesign, derfor er designet enkelt og henvender sig til alle aldersgrupper. Brandet sætter stor fokus på, at man skal skabe sin egen stil, derfor er basisvarerne noget, som alle kan bruge og sætte deres eget præg på. Uniqlo åbnede for et par år siden en butik i København, så det er muligt at få deres tøj på det danske marked.

Wacko Maria: Brandet Wacko Maria er startet af to fodboldspillere fra Japan i 2005. Tøjet er inspireret af alt fra italiensk musik og kunst til arkitektur. Selvom fodboldspillere ikke er kendt for deres fantastiske tøjstil, har brandet alligevel formået at få en følgeskare fra hele verden. Wacko Maria er mest kendt for deres printede skjorter, broderede rygge og gennemgående gode metervarer.

Antipast: Brandet Antipast er et Japansk high-end strømpe brand. Antipast laver unikke, håndlavede strømper. De laver både basisstrømper, men deres storsælgere er helt sikkert deres super fede og unikke strømper med forskellige mønstre. Disse vil med garanti fuldende ethvert outfit og give det en virkelig personlig stil.

Human Made: Brandet Human Made er det seneste projekt fra Nigo, der i 1993 åbnede sin første butik, Bape, og grundlagde Billionaire Boys Club and Ice Cream med Pharrell Williams i 2005. I 2011 solgte han Bape for et næsten sekscifret millionbeløb, hvilket virkelig viser hans store indflydelse på modeverdenen. I 2011 grundlagde Nigo brandet Human Made, som tager inspiration i 50’ernes amerikanske workwear. Som hans tidligere brands har tøjet fra Human Made sikre pasforme, stærke prints og slidstærke materialer.