Ideer til det perfekte kostume

Står du og skal til en temafest og mangler ideer til hvad du skal vælge af kostume. Kostumerne sætter stemningen for enhver fest, for her er det kostumerne der i centrum og det giver endelig anledning til at gå fuld ud på udklædningen.

Guldet ligger i detaljen

Det er forskelligt hvor meget man ønsker at gøre ud af sit kostume, men hvis du virkelig vil have en ’wauw-faktor’, ville små ting som ekstravagant makeup, parykker, teaterblod, eller farvede kontaktlinser være prikken over i’et. Se hvor du kan købe farvede kontaktlinser her. Du kan enten vælge at købe et kostume og så tilføje forskellige accessoires og elementer, som giver det ekstra nøk. Ellers kan du købe delene og sætte det sammen eller hvis du selv kan sy, eller kender nogen der kan, så kan i sy det helt fra bunden.

Temaet sætter rammerne

Først og fremmest skal du overveje hvad temaet giver anledning til af udklædning, hvis eksempelvis temaet er ABBA, skal du ikke klæde dig ud som en superhelt. Temaet varierer i hvor meget man kan tillade sig at lege med det. Hvis temaet er forår, kunne man komme udklædt som alt fra en bi til en fe, men hvis temaet derimod er 80’er tema, handler det om tøjstil. Derfor er det vigtigt du først tænker på rammerne for temaet, og så derefter hvad det giver dig af muligheder. Vær ikke bange for at træde ud af boksen og gøre noget anderledes der er kun jubel når nogen tropper op i noget originalt og kreativt. Dernæst må du beslutte dig om hvilken type kostume du kunne tænke dig at have på, skal det være sjovt, sødt, skræmmende eller sexy? Du kan med fordel også finde inspiration i tidligere kostumer du har haft på og vigtigst af alt, sørg for at vælge noget du har det godt og komfortabelt i.