Hold en fjollet temafest med pigerne

Er du træt af at skulle stadse dig op, hver gang du skal til fest? Synes du heller ikke altid, at det er sjovt at skulle tage dig selv så seriøst? Hvad så med i stedet at holde en fest, hvor det er mere eller mindre lige meget, om du ser godt ud. Du kunne for eksempel prøve at holde en fjollet temafest med dine veninder.

Find på et fjollet tema

Der ville selvfølgelig være mange forskellige temaer, som du kunne vælge at gå med, når du skal til at planlægge din temafest. Hvis ideen med det hele er, at det skal være en fjollet og uhøjtidelig fest, så vil det dog give mest mening at vælge et fjollet tema.

Dette tema kunne for eksempel være noget, som både du og dine veninder går meget op i. Du kan altså både tage inspiration fra fjernsynet og fritidsinteresser. Det kan også være sjovt at tage udgangspunkt i et bestemt årti eller måske noget nostalgisk fra barndommen.

kostumeguiden.dk finder du for eksempel sjove Teletubbies-kostumer, så du og veninder kan glemme alt om former og flot makeup og i stedet bare hylde et af de måske mest populære børneprogrammer fra halvfemserne.

Glem alt om hår og makeup

Til en temafest med dine allernærmeste veninder vil der som regel ikke være noget behov eller nogen grund til at gøre noget særligt ud af dig selv. Når du nu kender de andre festdeltagere så godt, så kan det være befriende at fokusere på noget mere sjovt i stedet.

Hvis du og dine veninder bare glemmer alt om at sætte jeres hår pænt og lægge interessant makeup, så vil I sikkert opleve, at det også er muligt at feste på en meget mere afslappet måde.

I skal nok få en god aften, når bare I er i godt selskab og har det sjovt sammen.