4 råd til dig der leder efter en amme-bh

Når man ammer så er det langt nemmere med en amme-bh. Det kan man ikke komme uden om. Med en amme-bh kan du nemlig langt nemmere komme til brystet og dermed lettere kunne give din baby mælk. En amme bh er lavet så smart, at den kan klipses op i den ene skål og dermed åbne op for adgang til brystet. Men selvom at amme-bh’er er gode, så er der mange forskellige, og det kan derfor være svært at vide, hvad man skal købe.

Vælg den rigtige størrelse

Når man ammer, så vokser ens bryster oftest. Derfor vil du højst sandsynligt skulle bruge en større ammebh, end hvad dine normale bh’er er. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvilken størrelse du skal bruge, så du sikrer dig, at din ammebh sidder korrekt. Den støtter både bedre, og den er mere behagelig at have på, når det er den rigtige størrelse.

Med eller uden bøjle?

Når man kigger på ammebh’er, så kan du både få med og uden bøjle. Det er klart mest behageligt at have de helt bløde på, uden bøjle. Alligevel foretrækker mange at købe et par ammebh’er med bøjle også. Når man vælger en ammebh med bøjle, vil den nemlig støtte mere op og give et udseende, mange synes er pænere end ved dem uden bøjle.

Husk plads til ammeindlæg

Når du ammer, så kan du risikere at dine bryster lækker mælk. Derfor er det en rigtig god ide at vælge en bh, hvor der også er plads til at komme ammeindlæg i. Ammeindlæggene sikrer, at mælken ikke løber igennem din ammebh og ud på din trøje.

Vælg en ammebh i et behageligt materiale

Du skal også huske at vælge en ammebh i et materiale som du synes er behageligt at have på. Det er en bh som du kommer til at bruge meget og den skal derfor være rar at have på. Find amme-bh’er lige her og du er klar til at amme din baby med det samme, du har født. Husk dog at der godt kan gå et par dage, inden din mælk er løbet ordentligt til.