3 ting du som kvinde kan forkæle dig selv med 

Nogle gange trænger man bare til at blive forkælet. Du kender sikkert til følelsen fredag eftermiddag, efter du har fået fri og egentlig skulle til det ene og andet arrangement, men du er simpelthen for træt. Det betyder altså, at de sociale arrangementer gik tabt og måske hele weekenden mere eller mindre bliver brugt på så lidt som muligt. Det kan selvfølgelig både være godt og skidt, men når man så gentager det samme, så bliver det lidt trivielt med tiden. Derfor er det vigtigt at man også tager sig tid til at forkæle sig selv. Læs med her. 

 

Brug weekenden på selvforkælelse derhjemme 

Når planerne går i vasken og du alligevel bare er derhjemme, kan du med fordel lave din egen hjemmespa. Har du ikke produkterne til det, så kan du prøve at søge på opskrifter på hjemmelavede produkter. Du kan også forberede dig på en kommende ’hjemmespa’ dag, og købe dine produkter online, så du har dem klar til næste gang. Måske mangler du en lækker hårkur, en ansigtsmaske eller måske en ny Karl Lagerfeld parfume? 

 

Den der tid på måneden 

Er det den der tid på måneden du går igennem, når din weekend skal bruges derhjemme, er det vigtigt at være ekstra god mod dig selv. Du kan eventuelt sørge for at få købt en masse lækre snack, en lækker middag eller andet som kan hjælpe dig igennem disse dage. Se nogle romantiske komedier eller find andet underholdning som kan løfte humøret. Tag nogle lange varme bade, og sørg for at nurse ekstra meget om dig selv og din krop.  

 

Book en oplevelse 

Hvis du har muligheden for det, kan du gøre noget spontant den weekend du er derhjemme. Du kan tage en overnatning på et lækkert hotel for eksempel. Ellers, kan du give dig til at lede efter et godt tilbud på en fremtidig oplevelse. Det kunne eksempelvis være en forlænget weekenden til en af de skønne storbyer i enten Danmark eller udlandet. Du kan også allerede nu, måske booke din næste ferie. Selvom du måske ikke kommer afsted lige nu og her, er der noget at glæde sig til. Og det er også vigtigt at have. Og glæden kan skam også mærkes, når man på forhånd ved at der kommer til at ske noget dejligt i fremtiden.  

 

Lav fremtidige aftaler med dine venner 

Du kan eventuelt bruge weekenden på at catche up med en god veninde eller kammerat. Måske i kunne aftale at ses til en kop kaffe i den nærmeste fremtid. Det kunne også være, at I kunne planlægge en tøse-tur eller venne-ferie sammen, hvis du alligevel er ved at planlægge spændende oplevelser i fremtiden.