Derfor skal du vælge Wheat tøj til dit barn

Hvis kun det bedste er godt nok til dit barn, vil du elske Wheat. Det er et børnetøjmærke, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Derfor har tøjet et både flot og sødt design, der klæder alle børn.

Tøjet er fremstillet af de bedste tekstiler, så dit barn ikke bliver udsat for skadelige kemikalier. Ligesådan tillader tekstilerne også, at dit barns hud ånder. Tøjet er også skabt med tanke på, at dit barn skal kunne bevæge sig frit. Derfor er tøjet altid behageligt at have på og så giver det dit barn en stor bevægelsesfrihed, så han eller hun kan lege.

Stort udvalg af al slags tøj

Uanset hvilken type tøj du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde det i Wheats store sortiment. Brandet udmærker sig nemlig ved at producere alle former for børnetøj. Derfor kan du blandt andet finde følgende blandt deres udvalg:

  • Bodyer
  • Flyverdragter
  • Trøjer
  • Termotøj
  • Bukser
  • Softshelljakker
  • Vinterjakker

Med fokus på bevægelsesfrihed

Når du køber børnetøj, er det vigtigt, at tøjet lader dit barn bevæge sig frit. Børn er næsten altid i bevægelse, derfor er det også vigtigt, at tøjet følger barnet, når det leger, løber og hopper.

Hos Wheat har de derfor skabt tøjet med omtanke på, at dit barn skal have den ultimative bevægelsesfrihed. Derfor er tøjet meget fleksibelt, så dit barn aldrig føler sig hæmmet i det.

En høj grad af komfort

Det er vigtigt, at børnetøjet er behageligt. Det må under ingen omstændigheder kradse, stramme eller på anden vis genere barnet.

For at imødegå dette krav, er næsten alt tøj fra Wheat certificeret med Oeko-Tex Standard 100. Det er en certificering, der gives til tøj, hvor der ikke er anvendt nogle skadelige kemikalier i fremstillingsprocessen. Derfor er der altså heller ikke nogen skadelige kemikalier, der kan genere dit barns hud.

Derudover bruger Wheat også kun bløde tekstiler, der noget så fint berører dit barns hud. Derfor vil dit barn uden tvivl altid synes, at det er rart at have tøjet fra Wheat på.

Flot, skandinavisk design

Wheat er et dansk mærke, og det ses tydeligt, når du kigger på tøjets design. Her finder du nemlig udelukkende rolige farver og minimalistiske designs. Derfor passer tøjet fra Wheat også som hånd i handske til den nutidige danske trend inden for børnetøj.