Blonder er et ”must have” til foråret

Foråret er ved at være over os. Temperaturerne er varmere, dagene er længere, solen skinner – det er dejligt. Det betyder også, at du kan begynde at finde forårsgarderoben frem.

Forårsgarderoben byder typisk på lyse farver og lettere tøj. I år er blå og turkis det store farver, som du kommer til at se overalt. Disse har du nok allerede i din forårsgarderobe, ellers passer de med garanti til meget af det forårstøj, du allerede har. Det er i hvert fald farver, der er nemme at matche til andre ting.

I år er mesh det stof, der bliver introduceret i forårsmoden. Det er små detaljer med mesh på t-shirts, kjoler, og bluser – samt hele mesh-trøjer. Det giver meget god mening i forhold til at temperaturerne stiger, og man derfor gerne vil have lettere tøj på. Selvom det ikke er en af de nye trends i år, så er blonder også altid et stort hit om foråret. Dette er også lettere stof, som er nemt at sætte sammen med det meste tøj – ligesom mesh. Er du til den mere feminine tøjstil, så kan du med fordel vælge blonder frem for mesh. Du kan blandt andet finde lækkert, let tøj med blonder hos Skall Studio.

I forhold til tøj, så er miniskirts og oversized blazers de store trends i år, så det er med at få dette indført i forårsgarderoben, hvis du vil følge årets trends. Miniskirts eller nederdele generelt er nok allerede noget, du har i din forårsgarderobe, da disse ofte er rare at have på, når temperaturen bliver højere, end for eksempel jeans. Oversized blazere kan man finde i alle afskygninger. De findes i forskellige farver og med forskelligt print. Disse blazere er derfor nemme at passe ind i sin eksisterende forårsgarderobe. Har man et mere neutralt og småkedeligt outfit på, så kan man nemt sætte en farverig blazer over – og så er man pludselig mere forårsklar.