Turen går til Egypten

Sidder du og planlægger hvor den næste rejse skal gå hen? Måske vil du prøve noget helt nyt? Uanset om det er hele familien der skal afsted, en romantisk tur for dig og kæresten eller dig og vennerne, som skal afsted på en sjov ferie, så er Egypten helt sikkert noget for alle.

Meget mere end pyramider

Hvad forbinder du med Egypten? Store pyramider, hyloglyfer og sand? Selvom disse ting er store oplevelser, forventes der som regel lidt mere af en ferie. Det er vigtigt at have en god base, hvor der er mulighed for at koble af og lade op. Der er en række forskellige hoteller og områder, hvor man kan nyde sin ferie, så det er vigtigt at vælge det rigtige sted, som giver mulighed for en tryg og hyggelig ferie, under de forhold der stemmer bedst overens med ens ønsker.

En rejse for alle

Selvom en ferie for mange handler om at slappe af, lade op og nyde det gode vejr i rolige omgivelser, så er det rart at få nogle gode oplevelser og opnå gode minder. For at udnytte de fantastiske omgivelser bedst muligt, kan man tage på en række forskellige fantastiske ture, som man kun kan opleve i egypten. Ud for kysten i det røde hav, kan man opleve gode dykke- og snorkleforhold i det klareste vand med et spændende koralrev. Man kan også blive oven vande på smukke bådudflugter, hvor man kan være heldig at møde legesyge delfiner i deres naturlige habitat. Hvis man derimod foretrækker at blive på fastlandet, kan man tage på jeepsafari i den uendelige ørken.

Husk solcremen

Selvom nætterne kan være kolde og mørke i et ørkenklima, så er solen stærk og insisterende i dagtimerne. Store dele af året kommer gennemsnitstemperaturen op på over 25 grader om dagen, så derfor er det vigtigt at huske solcremen, så man kan nyde solen.