Tag på tur med veninderne

Der er ikke noget bedre end en tur med veninderne. En tur hvor I kan være helt alene, uden nogen andre end jer selv. Det er ikke nødvendigvis det store eventyr, der skal til. Det kan være en tur med en masse hygge og tid til at snakke.

Sæt tid af til hinanden

En god måde at starte en sådan tur på er at sætte tid af til hinanden. Det er en god idé at lave en aktivitet, hvor I er sammen og taler sammen. Det kan være en tur i byen, hvor I shopper eller går rundt og tager billeder. Det kan også være en mere aktiv tur, hvor I tager på vandretur eller tager på kano-tur. Det er vigtigt, at I har tid til at være sammen og tale sammen.

Lav noget kreativt

En anden god måde at bruge tiden sammen på er ved at lave noget kreativt. Det kan være, at I laver jeres egne souvenirs, så I kan tage noget med hjem. Det kan også være, at I tegner, maler eller skriver. Det kan også være, at I laver mad sammen og eksperimenterer med nye opskrifter.

Få nye ideer

En tur med veninderne er også en god måde at få nye ideer på. I kan tale sammen om jeres ønsker og drømme og se, hvad I kan lave for at få dem til at gå i opfyldelse. Det kan være alt fra at tage ud at rejse sammen, til at starte et nyt projekt eller endda starte en virksomhed. Det er helt op til jer. Der er mange andre måder, I kan bruge en tur med veninderne på. Det vigtigste er, at I har det sjovt og får nogle gode minder med hjem. Hvis du vil læse mere om, hvordan du kan planlægge en tur med veninderne i Næstved, kan du læse her.