Guide til hvordan bil, hus og have bliver sommerklar

Vinteren er lagt bag os, og det er igen tid til at stifte til sommerdæk, lave forårsrengøring og gøre haven sommerklar. Men hvordan sikre du, at du bliver bedst mulig klar til sommeren. Her kommer en guide til hvordan du bliver klar sommerklar.

Fem tips til den danske sommer

  1. Få bilen gjort sommerklar

Hvis du stadig køre rundt på de gamle vinterdæk, er det ved at være tid til at få dem skiftet. Det kan ligeledes være en god ide at få bilen til eftersyn. Vinteren og det hårde vejr, er ikke god ved bilerne. Så hvis du vil have en bil set efter, skal du gå til et autoværksted. Det kan være en god ide at vælge et autoværksted, der har forstand på den type bil du køre rundt i. Så hvis du kører rundt i en Citroën, kan det være smart at køre bilen til et autoværksted, der har forstand på franske biler.

  1. Forårsrengøring

Der findes ikke nogen bedre følelse end når huset eller lejligheden står spejlblankt, og man har været inde i alle hjørner og kroge. Tag derfor hele familien under armen, og find spand og moppe frem. Det kan være det er nu, du skal tage køleskabet og skufferne. Her kan du få smidt alt udløbet mad ud, og få skrubbet godt og grundigt igennem.

  1. Få en smuk og blomstrede have

Hvis haven står og ser lidt trist ud, kan det være en god ide at køre en tur i det lokale plantecenter. Her kan du få købt blomster, krydderurter og tomater. Følelsen af at gå ud i haven og plukke sin egen lille buket, eller høste sine egne tomater er nok noget af det bedste. Herudover er det en god ide at plante blomster der blomstrer på forskellige tidspunkter, så man altid har noget smukt at kigge på.