Brug elektronikken som et smukt og funktionelt designelement i hjemmet.

De fleste har mange behov for mange forskellige former for elektronik i hjemmet, men det fylder også meget, ser ikke altid så pænt ud, og kan være svært at integrere i indretningen. Elektronikken kan dog sagtens blive smukt integreret, så det ikk kun er funktionelt, men også ser godt ud.

Find en fladskærm med et flot design, som bidrager positivt til indretningen

En fladskærm er ikke kun en praktisk ting, men også et møbel, der kan være med til at sætte prikken over i’et på indretningen. Derfor er det vigtigt, at man finder en fladskærm med et flot design, som fx. Beovision. Det kan eksempelvis være en fladskærm med sort ramme og sort baggrund, hvis man har en moderne stil. På den måde vil skærmen ikke virke for dominerende i rummet, men vil alligevel være synlig nok til, at man kan se tv’et. Uanset hvad så er det vigtigt, at man tager sig tid til at finde den helt rigtige model af fladskærm, da det er noget af det første, man ser, når man kommer ind i stuen.

Brug kreative ophæng og hylder til at vise elektronikken frem

En hylde eller to i stuen er ofte en rigtig fin idé, hvis man gerne vil have mulighed for at vise nogle af sine yndlingsting frem. Det kan være alt lige fra keramik og glas, til smukke figurer eller andet. Men det kan også være, at man har noget elektronik, som man gerne vil have stående fremme – uden at det skal virke rodet. Her kan det være en god idé, at bruge nogle flotte hylder til at få sat sin elektronik op på, på elegant måde. På den måde kan man både få vist sin elektronik frem på en flot måde, samtidig med at der ikke bliver rod i stuen.

Undgå kabelrod

Kabelrod er et af de største problemer, når det kommer til indretning. Det kan være svært, at finde en løsning, der både er funktionel og pæn. En af de bedste måder, at undgå kabelrod på, er ved at bruge træklister eller kabelbakker. Træklister kan man få i forskellige størrelser og former, så der er helt sikkert en, der passer til netop dit behov. Kabelbakker kan man også få i forskellige størrelser og former. Derudover kan man også bruge andre organisatoriske løsninger, som for eksempel velcro-stropper eller plastiklister til at gemme kabelrod væk.

Forhåbentlig er du nu blevet inspireret til at integrere elektronikken i indretningen – i stedet for at gemme det væk.