Sådan får du hverdagen til at fungere

Kender du det, når man ikke har hænderne fri til dagligdagens pligter, og dit lille spædbarn skal være tæt på dig? Med en Najell wrap kan du både have dit barn tæt på dig og du har hænderne frie til dagens stramme program. Det handler om at det er både vildt praktisk, men også mega smart. De fleste mødre og fædre kender følelsen af at være presset, med et barn i armene og en indkøbsliste lige så lang som en 500 siders roman. Disse problemer kan blive løst hurtigt og praktisk.

Nemmere måde at få hverdagen til at fungere

Med en Najell wrap, får du følelsen af at være tættere på dit barn og oveni det er den behagelig at have bundet rundt om sig. Det er en hyggelig måde, at bruge kvalitetstid sammen med dit barn både i hjemmet, men også når du er på farten. En simpel, men kvalitetsrig måde at få fart under fødderne.

Både behageligt og praktisk

På denne måde giver du dit barn den tryghedsfølelse den har brug for. Det bløde færdigstrikket stof, har også sine fordele for dig, som skal bærer det. Der er ikke noget der knager i siden eller en overdrevet tungt sæde, som man skal bærer på maven eller ryggen. Ingen rygproblemer, intet med at man har luftmangel på grund af den stramme binding. Det hele kører fremad med 190 kilometer i timen.

En emotionel kontakt du aldrig vil glemme

De kan fås i flere forskellige farver, som passer til den beklædning du vælger. Mange forældre bruger Najell wrap, da det er en måde at gøre hverdagen meget nemmere på. Det er et unisex produkt, hvilket betyder at både fædrene og mødrene kan benytte sig af det. Den kan allerede anvendes fra spædbarn, så barnet allerede fra helt nyfødt kan få den emotionelle kontakt med sine forældre.