Bliv klogere på brugen af cryosauna

Har du hørt om cryosauna eller cryobehandling før, uden du egentlig helt ved, hvad det går ud på? Cryobehandlinger er blevet mere populære i Danmark, men her er der tale om en medicinsk godkendt cryosauna, og faktisk er der blevet behandlet med det gennem de seneste tyve år – det er altså slet ikke så ny en behandlingsform, som man måske kunne tro. Til gengæld er det naturligvis noget, der hele tiden bliver udviklet og forsket i.

Få mere overskud med Cryosauna: Der er mange tegn, der viser, at cryobehandlinger kan være godt for dit fysiske og mentale velvære. Måske du har en følelse af ikke rigtigt at kunne slappe af og mangler den sidste energi, for at du har det rigtigt godt. Her kan det for nogle hjælpe meget at opstarte et forløb med cryobehandlinger, der for nogle siges at give et energiboost, der virkelig kan mærkes.

Hvordan fungerer det?

En ting er, at du nu ved, hvad resultatet af en cryobehandling kan være – men hvad med vejen dertil? Grundlæggende set fungerer det sådan, at din krop vil blive udsat for et kortvarigt kuldechok, der nærmest kan være med til at genstarte forskellige processer i din krop, der måske har ligget lidt i dvale. Du vil blive udsat for temperaturer ned til minus 140 grader i op til tre minutter.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved behandlingen, som måske afviger en del fra andre ting, du har prøvet før. Derfor er alt personalet da også grundigt uddannet til at varetage netop denne type af behandling, og du vil på forhånd være vurderet egnet til at prøve cryosauna af. Det kan være, du skal overveje at kombinere behandlingen med andre måder at lytte til kroppen på: meditation, motion eller kostændringer kan være nogle af de ting, der i kombination kan forbedre dit kropslige velvære.