Leasing gør hverdagen lettere

Som familie med et eller flere børn er det praktisk og ofte ønsket at have en bil. Der er nemlig et stort behov for transport af både børn og forældre. Du som forælder har garanteret et arbejde, du skal fragte dig til, mens dit eller dine børn har en institution eller skole at være i.

Sikkerhed i en stresset hverdag

Pengene er ikke altid til rådighed i den mængde, som vi kunne tænke os. Men du behøver hverken indrette hverdagen efter den offentlige transports kørselsskemaer, varigheden af en længere cykeltur til arbejdet eller at kunne gå frem og tilbage mellem hjemmet, arbejdspladsen og børnenes institution eller skole. Du kan lease en bil hos for eksempel https://perbcars.dk/. Man kan driste sig til at sige, det er det største leasing selskab inden for troværdighed og seriøsitet.

Leasingtyper

I leasingfeltet er der tre overordnede leasingtyper: erhvervsleasing, privatleasing og splitleasing. Inden for hver af disse, kan du designe din leasingaftale på fire følgende måder: flexleasing, sæsonleasing, operationel leasing og flexleasing.

Flexleasing

En kort forklaring af flexleasing er, at du leaser en bil, som du derefter betaler en månedlig sum af registreringsafgiften og værditabet for, men kun i leasingaftalens periode. Dette er smart, hvis du ønsker en bil fra udlandet.

Sæsonleasing

Sæsonleasing minder meget om flexleasing, men her leaser du en bil til sommerperioden og en anden bil til vinterperioden. Du skal kun betale for bilerne i de perioder, hvor de er i brug.

Operationel leasing

Ved operationel leasing køber leasingfirmaet bilen, når leasingaftalen løber ud. Leasingfirmaet har ansvaret for at betale for udgifterne undervejs, men leasingtypen er dyrere end den finansielle.

Finansiel leasing

Finansiel leasing går ud på, at du betaler for de løbende udgifter, men til gengæld kan du gøre, hvad du vil med bilen efter leasingperioden. Dermed kan du ende med at tjene penge på leasingen.