Hvis du ønsker at give slip og være til stede i nuet, så læs med her

Du har allerede taget første skridt ved at læse denne sætning. Det er derfor allerede tydeligt, at du ønsker forandring og at du ønsker at give slip. Du har måske båret rundt på en byrde i lang tid eller du har måske været inde i en længere periode, hvor stress og kaos har fyldt i din hverdag. Det er desværre en ganske almindelig tilstand, som mange mennesker går igennem en eller flere gange gennem sit liv, men frygt ej. Der er hjælp at hente og du er allerede i gang med første del af processen, nemlig erkendelsen af, at du har brug for dette. Du har brug for at give slip og være til stede i nuet og du har accepteret, at det kræver arbejde og det kræver noget mere end blot at ønske det.

Første skridt er taget, så hvad er næste?

Når vi siger, at første skridt er taget, så kan du give dig selv et klap på skulderen. Du har besluttet dig for at leve et liv, hvor du er til stede og hvor du får mest muligt ud af livet. Det næste skridt er derfor at forstå begrebet mindfulness. Mindfulness handler overordnet om at være til stede i nuet og være opmærksom på selv de mindste og helt basale ting. Her refererer vi til ting såsom at trække vejret, bruge sine sanser og egentlig bare være en del af alt der sker lige nu og her. Hvis dette lyder fornuftigt, så er mindfulness helt sikkert den rigtige løsning for dig.

Gør noget godt for dig selv

Som nævnt læser du formentlig denne tekst, fordi du længe har båret rundt på nogle byrder eller fordi du har oplevet en længere stresset periode i dit liv, som du har brug for hjælp til at håndtere. Vi anbefaler derfor, at du besøger Mindfulness København. Du kan her få hjælp til at se indad, til at leve i nuet og du kan få hjælp til at være mindre stresset. Du kan bestille tid til en session, hvor du får nogle redskaber og værktøjer, der passer til lige netop dig og dit liv. Vi er alle forskellige og hvad der hjælper for én, hjælper ikke nødvendigvis for dig. Det er derfor vigtigt, at du mærker efter og fortæller, hvordan du har det og hvad dine ønsker og drømme er for sessionerne, da du på denne måde opnår det bedste resultat.

Lev i nuet

Mindfulness er altså en måde, hvorpå du kan få nogle redskaber til at lære dig selv bedre at kende. Du arbejder med stort fokus på dine sanser og du lærer hvordan du kan bruge dem til at lære dig selv bedre at kende.