Fedtsugning – kunne det være noget for dig?

Fedtsugninger er blandt nogle af de mest populære plastikkirurgiske behandlinger. Det kan være med til at hjælpe mange med at komme af med noget uønsket fedt.

Det kan være du har været i gang med vægttab, og nu sidder tilbage med nogle fedtdepoter, som du ikke kan komme af med, uanset hvor meget du træner. Derfor har du måske overvejet at få en fedtsugning. Men inden du får lavet en, er det en god idé at undersøge nærmere på, hvad det egentligt er.

Hvad er fedtsugning?

Har du hørt om fedtsugninger før og synes måske det kunne være noget for dig, men du er ikke helt sikker på hvad det er? Så er der ingen grund til bekymring. En fedtsugning er en behandling, hvor man får fjernet eller reduceret fedtdepoter, som kan være svære at komme af med naturligt. Disse fedtdepoter bliver suget ud af kroppen ved brug af kanyler.

Der er mange forskellige steder på kroppen, hvor du kan få en fedtsugning: ansigtet, maven, lårene, armene, hofterne, brysterne og endda flere steder.
Dette betyder, at hvis du har nogle steder, hvor du har svært ved at komme af med nogle uønskede fedtdepoter, så er der en god mulighed, for at en fedtsugning kan hjælpe dig.

Behandlingen på de forskellige områder er forskellige, og det er derfor en god idé at snakke med en professionel omkring behandlingen. På den måde vil du være sikker på, at du ved, hvad der kommer til at foregå, men du kan også stille mere personlige spørgsmål, og få hjælp til at få svar på dem.

Hvorfor vælge at få en fedtsugning?

Der er mange grunde til hvorfor, man måske kunne ønske at få en fedtsugning. Det kan være, at man på et tidspunkt har været overvægtig, men sidenhen har været i gang med at træne og tabe vægt, men det er ikke alt man kan komme af med. Det har oftest noget med genetik at gøre.
Det kan også være, at man måske ikke er helt tilpas med et sted på kroppen, og man ønsker at få fjernet noget fedt i håbet om at opnå det udseende, man går og drømmer om.

Dog skal det siges, at en fedtsugning ikke er en erstatning for en slankekur. Ikke alle er egnet til at få en fedtsugning, og mange professionelle vil gerne have, at man prøver at se, om man kan komme af med fedtet naturligt, inden man får en fedtsugning.