Hvordan deler man boet, når man ikke er gift?

Når du slår op med din samlevende partner, er det ikke blot en emotionel begivenhed, at skulle forholde sig til, men også en praktisk begivenhed, som skal løses. Der hører nemlig en del praktiske overvejelser til omkring ejerskab, som de færreste tænker over.

Det er forskelligt fra ægtefæller til samlevende partner, hvordan man står juridisk, når et bo skal fraflyttes. Som ægtefæller har du nemlig juridiske aftaler på plads, som sikrer begge parter, hvorimod du som samlevende partnere ikke er lovreguleret.

I de fleste tilfælde er kan man opnå enighed om at tage de ejendele, som en medbragte til forholdet, og dele de ting, som er blevet erhvervet mens man boede sammen. Men i andre tilfælde har partnere blandet deres økonomier sammen, og her kan der blandt andet opstå konflikt og behov for juridisk rådgivning.

Inde på hjemmesiden om bodeling for ugifte samlevende kan du læse mere om, hvad bodeling er og hvad en advokat kan hjælpe med. Advokater fra Advokathuset Bredgade, står klar til at hjælpe dig med alle dine juridiske spørgsmål angående bodeling for samlevende.

Der kan ofte være behov for en rådgiver

Bodeling efter samliv er ikke lovreguleret, hvilket betyder, at der ikke er nogen samlet dansk lovgivning for ugifte samlevende. Med andre ord findes der ikke de samme juridiske aftaler og processer, som der for eksempel gør ved skilsmisser.

Derfor kan en advokat være en god idé, da en advokat kan agere som en rådgiver, som kan overskue de mange love som eventuelt kan spille ind i jeres særskilte proces i at fraflytte hinanden. For selvom der ikke er en samlet dansk lovgivning for ugifte samlevende, så kan andre love stadig spille ind i processen, og her kan en advokat skabe det fulde overblik over situationen.

Rådgivning i topklasse

Advokathuset Bredgade tilbyder advokater med mange års erfaring, som kan repræsentere dig og hjælpe dig igennem din specifikke sag. Med en advokat fra Advokathuset Bredgade er du juridisk dækket, således at du ikke behøver bekymre dig om detaljer, da din advokat vil have styr på dette.

Du kan altid ringe eller kontakte Advokathuset Bredgade, hvor du vil kunne tage en uforpligtende snak om din sag og få råd og vejledning til, hvad du bør gøre i din specifikke situation.

Denne uforpligtende og gratis afklaring, som du kan få ved at kontakte Advokathuset Bredgade, er helt særlig, da det kan give dig mere ro og overblik over din situation. Fordi Advokathuset Bredgade er et større advokatfirma kan du finde juridisk støtte inden for mange forskellige emner, således at du med sikkerhed finder den juridiske løsning, som passer til din situation.