Gør dig klar til date med disse trin

Det er altid spændende, når man skal på date. Om det så er med en person, man skal på første date med, eller om man har været ude sammen flere gange, er det altid spændende at se, hvilken vej det går. Får man lyst til at tage på en anden date, eller stopper det bare ved den ene gang? Uanset hvad daten i sidste ende fører til, er det dog altid godt at gøre sig lidt klar, så man kommer til at være en god og dejlig udgave af sig selv. Så følg med her og bliv veloplagt til en god date.

Et outfit der er behageligt og smart

Noget af det, som de fleste nok har lidt krise over, inden de skal på en date, er tøjet. Det tøj, man har på, kan fortælle overraskende meget om, hvem man er, og derfor er der også mange, der har det med at overtænke, hvad man skal have på.

Et rigtig godt tip er vælge noget, som man selv føler sig godt tilpas i. Man bør i hvert fald undgå at tænke for meget over, hvad man tænker, at daten foretrækker, at man har på. Man har nemlig typisk nemmere ved at være sig selv, hvis man også føler sig tilpas i blandt andet det tøj, man har på. Så vælg noget, der er rart at have på, og som man samtidig også føler sig flot i.

Forbered en lille nød-taske

Man ved jo aldrig, hvordan daten kommer til at ende, og hvis den nu ender rigtig godt, så kan det være nødvendigt, at man lige har et par ekstra ting med i tasken – i tilfælde af at det ender ud i en overnatnings date. Man kan eksempelvis pakke et par durex kondomer, så det bliver en sikker aften, hvis det ender der, og så er det også en smart nok ide med et par mintpastiller, hvis der skal kysses lidt.

Lav en peptalk til dig selv

Datingverdenen er også hård, og uanset hvordan det hele ender, er det en god ide at passe på sig selv undervejs. Så det er faktisk rigtig fint, hvis man lige, inden daten starter, kan give sig selv nogle positive ord med på vejen. Man kan sige til sig selv, at man er god nok, som man er, og hvis man bliver afvist, så er det bare fordi det ikke er det rette match. Den slags ord er meget sunde at give sig selv med på vejen.